Burno u duelu Porta i Atletica

Malo lakat, malo za vrat, pa tri crvena

Situacija se počela komplicirati nakon jednog nepotrebnog poteza Yannicka Carrasca u 67. minuti. Nastalo je naguravanje za jednu loptu uz aut liniju kod vodstva gostiju 0:1.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2021. u 23:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žestoko je bilo na utakmici Porta i Atletico Madrida. Ulog nije bio mali jer je Atleticu bila potrebna pobjeda uz slavlje Liverpoola u utakmici protiv Milana za prolaz dalje. Kada Atletico igra jednu takvu utakmicu uz Chola Simeone onakvog kakav jeste, onda su živci napeti.

Situacija se počela komplicirati nakon jednog nepotrebnog poteza Yannicka Carrasca u 67. minuti. Nastalo je naguravanje za jednu loptu uz aut liniju kod vodstva gostiju 0:1. Igrač Porta Otavio želio je što prije vratiti loptu u igru, Carrasco mu nije dozvolio i onda je nastala gužva u kojoj je Carrasco odgurno igrača Porta. Clément Turpin je pokazao crveni karton Carrascu.

Minutu poslije Carrasca žuti je dobio Correa pa i Otavio kod Porta, obojica zbog nesportskog ponašanja, a u 69. minuti zbog istog razloga među sankcioniranima se pojavio i Pepe. Samo tri minute kasnije zbog naguravanja je izravan crveni dobio i Portov Wendell, zbog udranja laktom, a još je i Marchesin iz Porta naknadno dobio crveni na klupi.

Kopirati
Drag cursor here to close