Emotivna reakcija na kritike

Trener Torina Jurić navijačima pokazao srednji prst

Razlog ovakve reakcije Jurića svakako treba tražiti u činjenici da je Torino prolazio kroz malu krizu posljednjih mjeseci. Ekipa je ispala iz Kupa, prije toga su u prvenstvu imali jednu pobjedu, dva remija i tri poraza u posljednjih pet utakmica.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2023. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica protiv Sassuola bila je poprilično emotivna za trenera Torina Ivana Jurića. Temperamentnog hrvatskog stručnjaka koji je i ranije znao skrenuti pažnju potezima na klupi ili pored terena.

Ovaj put nije u svom trenersku prostoru jer je kažnjen nakon isključenja u Lecceu. Utakmicu je promatrao iz VIP lože. Njegov Torino je došao do pobjede 2:1, gol odluke je postigao Nikola Vlašić u 68. minuti utakmice.

Nakon utakmice Jurić je poprilično burno reagirao, u slavlju je pokazao srednji prst. Nije poznato kome je to bilo upućeno, ali se pretpostavlja domaćim navijačima pod čijim kritikama se našao.

Razlog ovakve reakcije Jurića svakako treba tražiti u činjenici da je Torino prolazio kroz malu krizu posljednjih mjeseci. Ekipa je ispala iz Kupa, prije toga su u prvenstvu imali jednu pobjedu, dva remija i tri poraza u posljednjih pet utakmica. Igra je bila loša, a Jurić je bio u problemu.

"Ivan je jako emocionalan, želio je proslaviti, bila je to samo emocionalna reakcija. Jako mu je stalo i na terenu se rasterećuje, a boravak u loži iza stakla mu ne pomaže", objasnio je Matteo Paro pomoćnik Ivana Jurića.

Kopirati
Drag cursor here to close