Torino nema tolike novce

Vlašić želi u Torino, West Ham traži previše

Ponuda od devet milijuna eura ne zadovoljava West Ham koji je postavio cijenu od 13 milijuna eura za bivšeg igrača Hajduka.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2023. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek traje saga na relaciji Torino-West Ham, a ona se vodi oko Nikole Vlašića. Prema talijanskom Tuttosportu, cirkus ovoga transfera ostavio je Vlašića jako frustriranim, toliko da je imao žestoki ispad pred trenerom kluba Davidom Moyesom i sportskim direktorom Timom Steidtentom.

Vlašić im je navodno sve u lice rekao – želi otići iz West Hama. Reprezentativca Hrvatske je West Ham kupio 2021. za 30 milijuna eura, međutim Nikola se nije se najbolje snašao.

Prošlog ljeta poslan je na posudbu u Torino gdje je sa pet golova i šest asistencija zadovoljio očekivanja, a poznato je kako klub i igrač žele realizirati Vlašićev otkup. Međutim, ponuda od devet milijuna eura ne zadovoljava West Ham koji je postavio cijenu od 13 milijuna eura za bivšeg igrača Hajduka. Povodom navedene situacije, oglasio se i trener Torina, Ivan Jurić.

"Želimo Nikolu Vlašića, a i on se želi vratiti. No cijena koju West Ham traži je previsoka za nas. Nadamo se da ćemo se uspjeti dogovoriti, ali trenutno to nije moguće", kazao je hrvatski strateg.

Kopirati
Drag cursor here to close