Daleka putovanja

Trener Tobola: Sve što želimo je da se naspavamo

Momčad Tobola sinoć je izgubila od Zrinjskog, a na put za Kazahstan tek će večeras.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2022. u 10:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Tobola Milan Milanović priznao je u četvrtak nakon utakmice sa Zrinjskim da je njihov domaćin bio bolja momčad, ako ništa onda za taj jedna gol Nike Jankovića.
 
"Rezultat je apsolutno zaslužen za Zrinjski. Bili su agresivniji na sredini terena i to je odlučilo. I mi smo imali neke prilike, pogodili smo okvir gola, ali sama utakmica bila je dobra, bilo je tempa i vjerujem da su gledatelji uživali", kazao je Milanović.
 
Šef struke kazahstanskog prvaka poručuje i kako će Tobol u uzvratu izgledati drugačije nego u Mostaru.
 
"Raduje me da postoji drugo poluvrijeme, jer vjerujem da ćemo biti bolji i da ćemo više napasti nego je ovdje bio slučaj", dodao je Milanović.
 
Njegova momčad od 55. minute imala je igrača više, ali srpski stručnjak nije zadovoljan kako su koristili igračku prednost.
 
"Nikako nisam bio zadovoljan reakcijom. Čekao sam prekid da ubacim još jednog napadača i nikako nismo napali Zrinjski kada smo imali igrača više, a morali smo". 

Milanović kaže da će im u uzvratu velik hendikep biti neigranje Žarka Tomaševića koji je i sam dobio crveni karton, ali i da je svo to stalno putovanje iz Kazahstana u Europu samo po sebi hendikep. 
 
"Velike nam probleme stvaraju ta putovanja. Nedavno smo u Gibraltar putovali 20 sati, a i sada tek u petak iza 20 i 30 možemo nazad. Tako gubimo cijeli dan, nikako ne treniramo i komplicirano je spremati ekipu. Sve što svi želimo jeste da se napokon naspavamo", zaključio je Milan Milanović.
 
Kopirati
Drag cursor here to close