FK Partizan

Trener se potukao s igračem, u klubu nemaju za mlijeka

Menig je trebao ući u igru tek u finišu utakmice Spartak - Partizan 0:3 i čini se da tom odlukom nije bio zadovoljan. Nešto je dobacio treneru Duljaju, nakon čega je ovaj reagirao.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2023. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako Partizan drži čvrsto vrh tabele, čini se da je situacija u ovom klubu sve samo ne dobra. Prvo je u finišu utakmice došlo do sukoba trenera Partizana Igora Duljaja i Nizozemca Queensyja Meniga. Menig je trebao ući u igru tek u finišu utakmice Spartak - Partizan 0:3 i čini se da tom odlukom nije bio zadovoljan. Nešto je dobacio treneru Duljaju, nakon čega je ovaj reagirao.

Nije sve ostalo na verbalnom duelu, koristile su se i šake, pa je ostatak stručnog stožera Partizana imao dosta posla kako bi situaciju smirio. Nakon završetka meča, trener Partizana je pred novinarima održao zanimljiv monolog u kojem su mnoge loše stvari izašle na površinu.

"Moram da kažem... PFK nije "pomozite fudbalskom klubu". Neka se ljuti tko god hoće, neka rade sa mnom što god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam hoće li nekoga da izbace iz stana, hoće li da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cvjeta cvijeće u proljeće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvijek iznad ruke koja prima. Neka dođe tko god hoće, neka promjene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uvjete da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, što god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, hoće li da ih izbace iz stana, hoće li imati djetetu da kupi mlijeko" podvukao je Duljaj.

Video: Trener Partizana nakon utakmice 
Kopirati
Drag cursor here to close