Partizan ga želi dovesti

Grobari ne žele Vranješa

"Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobjede i borbu za trofeje", poručio je Vranješ.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2023. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ognjen Vranješ je igrač koji je posljednjih godina medijske stupce uglavnom ispunjavao svojim aferama. Većinom se pisalo o njegovom privatnom životu. Posljednjih dana je ovaj bivši reprezentativac BiH ponovo u centru pažnje nakon što je najavljen njegov dolazak u Partizan.

Navijači Partizana su njegov mogući angažman dočekali na nož, na posljednjoj utakmici su svoj stav izrazili i uvredljivim transparentom.

Njegov posljednji klub je bio turski Hatay, prije toga je igrao u AEK-u, Anderlechtu, Tomsku, a ono što možda najviše smeta navijačima Partizana jeste podatak da je Vranješ bio igrač Crvene Zvezde u koju je stigao baš iz Borca.

"Moj motiv da uđem u pregovore s Partizanom je isključivo sportski i nogometni. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobjedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobjede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvijek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu riječ. Uvijek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, s tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz povijest srpskog i europskog fudbala" naglasio je Vranješ.

Kopirati
Drag cursor here to close