Izgubili zamah

Treći poraz Seville, poništen sjajan pogodak Rakitića

Nogometaši Seville doživjeli su i treći poraz na startu španjolskog prvenstva, a u subotu su izgubili od Girone 2-1 pred svojim navijačima te su jedina momčad u LaLigi bez ijednog boda.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2023. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Yangel Herrera je u 16. minuti doveo Gironu u vodstvo. Nemanja Gudelj je izjednačio u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena. Gosti su opet poveli u 56. minuti golom Aleixa Garcije.

Sevilla je u 61. minuti postigla izjednačujući pogodak, a strijelac je bio Ivan Rakitić, no nakon provjere u VAR sobi sjajan pogodak je poništen zbog zaleđa.

Rakitić je bio na djelu i kad se činilo da će Sevilla dobiti priliku za izjednačenje iz kaznenog udarca u završnici dvoboja. Izveo je slobodan udarac koji se odbio od ruke Davida Lopeza u živom zidu. Glavni sudac Jesus Gil Manzano je odmah dosudio kazneni udarac, ali je na intervenciju iz VAR sobe odlučio pogledati snimku.

Nakon što je to učinio, procijenio je da je lopta udarila u Lopezovo rame i poništio je kazneni udarac.

Girona je izdržala i došla do druge uzastopne pobjede te je sa sedam bodova privremeno došla na drugo mjesto, dva boda iza Real Madrida. Sevilla je na dnu bez ijednog boda.

Najznimljiviji detalji OVDJE

Nogometaši Granade su došli do prve ovosezonske pobjede u LaLigi svladavši pred svojim navijačima Mallorcu s 3-2 (1-1), dok su Cadiz i Almeria podijelili po bod odigravši 1-1, piše Hina.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close