Trener Reala ljut i pored trijumfa

Ancelotti: Modrić je morao pucati penal

"Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinicius je prvi, a Modrić drugi. Kako je Vini ranije izašao ozlijeđen, a Modrić je bio u igri, onda je jedanaesterac morao pucati Luka", pojasnio je Ancelotti.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2023. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real jeste krenuo odlično na početku sezone, ali problema i pored devet osvojenih bodova očito ima. U trećem kolu je savladana Celta golom Judea Bellinghama u 81. minuti, međutim trener Carlo Ancelotti nije bio previše zadovoljan. Razlog leži u činjenici da Luka Modrić nije pucao dosuđeni jedanesterac za Real već je to prepustio Rodrygu. Ovaj nije bio precizan. Modrić je inače i treću Realovu utakmicu ove sezone bio rezerva te je u igru ušao pet minuta prije penala umjesto Aureliena Tchouaménija.

"Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinicius je prvi, a Modrić drugi. Kako je Vini ranije izašao ozlijeđen, a Modrić je bio u igri, onda je jedanaesterac morao pucati Luka. On to zna i morao ga je izvesti. Međutim, to je učinio Rodrygo. Ne znam zašto je Modrić to dopustio jer ne samo što zna da je on izvođač nego sam mu čak to prije ovog penala poručio, da on mora pucati. Igrači ne odlučuju tko izvodi penale, nego ja!"

Kopirati
Drag cursor here to close