Topnici sredili sami sebe

Tottenham razbio Arsenal

Da jedan igrač može iskopirati Cedrica pokazao je Holding. Stoper gostiju je za sedam minuta pokupio dva žuta kartona i morao je u svlačionicu. S igračem više Spursi su vrlo brzo potvrdili pobjedu.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2022. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebao je biti veliki derbi sjevernog Londona, direktni okršaj za četvrto mjesto i Ligu prvaka, ali je već do poluvremena dobrim dijelom sve bilo jasno. Arsenal je još jednom pokazao koliko je potrebno malo vremena da igra ove momčadi jednostavno raspadne.

Igrala se 22. minuta utakmice kada je Cedric stavio još jedan upitnik pored svog imena. Koliko grešaka, katastrofalnih može napraviti u ovoj sezoni? Nakon centaršuta, Cedric je jednostavno srušio Sona Heung Mina. Harry Kane doveo je svoju momčad u vodstvo pogotkom iz kaznenog udarca.

Da jedan igrač može iskopirati Cedrica pokazao je Holding. Stoper gostiju je za sedam minuta pokupio dva žuta kartona i morao je u svlačionicu. S igračem više Spursi su vrlo brzo potvrdili pobjedu. Prvo je još jednom pogodio Kane kojeg je zaboravio Nketiah, nakon ubacivanja Bentancura.

Na otvaranju drugog dijela, Son postiže treći gol za konačnih 3:0. Son je bio jedan od najboljih na terenu i teško se pomirio sa izmjenom
koju je Conte napravio u 72.minuti kada je Bergwijn ušao zamjenivši Koreanca.

Arsenal je i pored poraza ostao ispred Tottenhama, ima bod više, ali i nezgodniji raspored do kraja. Gostuje Newcastleu i čeka Everton. Tottenham će ugostiti Burnley i u posljednjem kolu putovati na noge otpisanom Norwichu.

Kopirati
Drag cursor here to close