Dva susreta Premiershipa

West Ham i Tottenham opravdali očekivanja

U prvoj utakmici nedjeljnog programa West Ham United je kao domaćin svladao Everton 2:1 koji je i dalje u velikim problemima samo tri boda od zone ispadanja.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2022. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedelja je bila relativno skromna što se tiče broja odigranih utakmica u Premiershipu. Odigrane su dvije, ali je zato postignuto devet golova.
West Ham je sa nova tri boda preskočio Manchester United iako sada imaju isti broj bodova, dok je Tottenham ispred Arsenal, ali su također ljuti rivali poravnati. S tim da Arsenal ima dvije utakmice manje.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa West Ham United je kao domaćin svladao Everton 2:1 koji je i dalje u velikim problemima samo tri boda od zone ispadanja.

Domaće je u vodstvo doveo Cresswell sjajno izvedenim slobodonim udarcem u 32. minuti. Gosti su uzvratili nakon devet minuta igre u nastavku Holgate je pogodio sa 16 metara iz gužve. Radost gostuju je trajala samo pet minuta, jer Bowen kupi jedan otpadak za ispostaviti će se kasnije konačnih 2:1. Ovo je bio peti prvenstveni poraz Evertona u posljednjih šest utakmica.

Newcastle kao da opet upada u krizu, jer je današnji poraz u Londonu bio treći vezani. A nije nitko mogao očekivati potop na kraju, pogotovo što su gosti poveli i držali nulu na poluvremenu. Schär je osigurao golom u 39.minuti prednost "svrakama", ali je brzo uzvratio Davies. U nastavku utakmice na terenu smo imali samo jednu momčad.

Početkom nastavka Doherty je strijelac za 2:1, vrlo brzo zatim su Son (54) i Emerson (64) odveli domaće na nedostižnih 4:1. Konačni rezultat postavio je Bergwijn sedam minuta prije kraja.

Kopirati
Drag cursor here to close