Široki Brijeg - Velež

Tomić: Navijači na tribinama će nam biti veliki motiv i naš dvanaesti igrač

Vratar momčadi s Pecare je otkrio kakva su očekivanja od utakmice s Veležom.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2022. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 7. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari se sastaju NK Široki Brijeg i FK Velež Mostar, a susret će se odigrati u subotu 27. kolovoza s početkom u 21 sati.

Ozračje u momčadi i pripreme za ovu utakmicu komentirao je u izjavi za Fenu vratar Širokog Brijega Tomislav Adolf Tomić.

Naglasio je da je atmosfera u momčadi sjajna nakon ovih pet odigranih utakmica i kvalitetnog početka sezone.

 ''U momčadi od samog početka sezone vlada odlično ozračje prepuno pozitive i mislim da smo prava klapa u kojem nema pojedinaca nego svi dišemo kao jedan, bolje rečeno kao prava momčad i rezultat toga su naša dosadašnja postignuća'', kazao je Tomić.

Vratar momčadi s Pecare je otkrio kakva su očekivanja od utakmice s Veležom.

''Očekujemo odličnu utakmicu protiv Veleža, punu borbenosti i želje za pozitivnim ishodom. Naime, s takvim stavom smo i dosada ulazili, pobjednički bez obzira o kojem je protivniku riječ'', rekao je Tomić koji je u Široki Brijeg stigao na početku ove sezone i odmah se nametnuo kao veliko pojačanje među vratnicama.

''O Širokom Brijegu mogu reći samo riječi hvale kao i o gradu , suigrači su me odlično prihvatili od samog početka i mislim da smo prava klapa'', dodao je.

Osvrnuo se na dosadašnju izvedbu na terenu i kazao kako momčad s vremenom može rasti.

''O sebi kao pojedincu ne bih puno govorio niti bih izdvajao nekoga posebno, što se tiče forme momčadi mislim da je odlična i da rastemo iz treninga u trening, isto tako iz utakmice u utakmicu i da ćemo nastaviti tim tempom'', naglasio je vratar Širokog.

Dotaknuo se navijača i kazao kako će im podrška s tribina u ovoj utakmici puno znači.

''Navijači na tribinama će nam biti veliki motiv i naš dvanaesti igrač, to svi zajedno kao i sami navijači iščekujemo od samog početka sezone. Nadam se da ćemo nakon utakmice zajedno zapjevati i imati razloga za veselje'', zaključio je Tomislav Adolf Tomić, vratar NK Široki Brijeg.

Širokobriježani drže prvo mjesto s 11 osvojenih bodova i utakmicom manje.

Kopirati
Drag cursor here to close