Utakmice života

Pred Zrinjskim utakmice života; M.T. Abraham Grupa kreirala razvojni plan kluba

Klupski cilj je redovito se plasirati u europska natjecanja, a čini se da je na dobrom putu da ga i ostvari, najavili su iz M.T. Abraham Groupe.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2022. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

25. kolovoz bit će sigurno veliki dan za bh. nogomet, kada HŠK Zrinjski Mostar igra povijesnu utakmicu play-offa za ulazak u UEFA konferencijsku ligu.

U Bratislavi se očekuje više od 2.000 navijača koji će bodriti igrače u najvažnijoj utakmici u povijesti kluba.

HŠK Zrinjski je uz podršku generalnog sponzora M.T. Abraham Group, zajedno s upravo kluba i sportskim trenerskim timom, kreirao veliki razvojni plan za promociju Zrinjskog u inozemstvu.

Klupski cilj je redovito se plasirati u europska natjecanja, a čini se da je na dobrom putu da ga i ostvari, najavili su iz M.T. Abraham Groupe.

Za ovu utakmicu u Bratislavi M.T. Abraham Grupa organizira odlazak svojih zaposlenika i njihovih obitelji na utakmicu, a u sklopu zajedničkog nastojanja da pruže maksimalnu podršku igračima, istaknuli su.

''HŠK Zrinjski je klub broj 1 u BiH i bez obzira na rezultat u Bratislavi nastavit će dominirati ligom BiH i pokušati osvojiti sve moguće titule'', ocjenjuju u M.T. Abraham Groupi.

Utakmica HŠK Zrinski i Slovan Bratislava se igra u četvrtak, 25. kolovoza u 20.30 sati. Na prošloj utakmici koja se igrala u Mostaru, Zrinjski je pobijedio Slovan s 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close