Šerifov trener optimist

Tomas: Zrinjski me nije iznenadio, u Kišinjevu ćemo proći

Trener Šerifa Stjepan Tomas bio je zadovoljan nakon prve utakmice sa Zrinjskim.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2022. u 23:05 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski trener na klupi Šerifa Stjepan Tomas bio je zadovoljan nakon prve utakmice u kojoj je njegova momčad odigrala 0:0 sa Zrinjskim. Tomas je i prije utakmice govorio kako će odluka o prolasku pasti u uzvratu, a sada je to i činjenica.
 
"Teška utakmica za obje ekipe. Zrinjski se hrabro postavio i očekivano napao, ali izvukli smo pozitivan rezultat i to je najvažnije. Prolaz dalje riješit će Kišinjev", rekao je Tomas.
 
Rođeni Bugojanac u Tiraspolu nije ni mjesec dana, tako da se nije moglo ni očekivati da posloži svoju ekipu da bude na tragu prošlosezonske.
 
"Tu sam vrlo kratko i trebaju stvari da sjednu na svoje mjesto. Ovu utakmicu ćemo još analizirati, ali moj prvi dojam je da možemo proći dalje. Ova ekipa može puno napraviti i s pravom se možemo nadati prolazu. U Kišinjevu moramo pobijediti i vjerujem da možemo", dodao je Tomas.
 
Zrinjski je dobro poznavao i prije utakmice, pogotovo jer je pratio rad svog prijatelja Sergeja Jakirovića.
 
"Pratio sam Zrinjski, dosta utakmica sam gledao i uživo. Znao sam da će biti agresivni, jer tako su igrali cijele sezone. Mi nismo imali potrebe za rizik, prva je utakmica, ali u Kišinjevu će biti drugačije. I mi ćemo morati više napadački", zaključio je Stjepan Tomas.
 
Kopirati
Drag cursor here to close