Hrabro u Moldaviju

Jakirović: Šanse za prolaz ostaju 50-50

Sport / Nogomet | 06. 07. 2022. u 23:19 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović nakon utakmice skoro je ostao bez glasa, dovikujući upute svojim igračima u odličnoj atmosferi koju su priredili mostarski navijači.
 
 
"Čvrsta, oprezna, strpljiva utakmica... Nisu nam dali napraviti puno, ali nismo ni mi njima. Tražio sam aktivan rezultat i to sam dobio, a ako ništa sada imam puno više informacija nego sam imao prije", komentirao je Jakirović susret, te nastavio:
 
"Trebali smo biti malo hrabriji, ali ovo je ipak Liga prvaka i Šerif je dobra momčad. Brza, agilna i moraš napraviti krajnji napor napraviti da bi im uzeo loptu. Ali i dalje mislim da su šanse 50-50 za prolaz, a mi možemo puno bolje od ovoga i nadam se da i hoćemo biti bolji u uzvratu", dodao je Jakirović.
 
Iako je Šerif momčad puna brzih igrača, mahom Afrikanaca, Jakirović je jednog izdvojio.
 
"Badolo je jako opasan, od njega sve polazi i po meni je njihov najbolji igrač. Jako dobro se gradi, možda se to ne vidi s tribina, ali primijetim ja kod svojih igrača koliko se muče da ga zaustave". 
 
Bljesak.info / Jakirović i Tomas
 
Iako mu je Šerif bila potpuna nepoznanica, Jakirović kaže da su "pogodili" točno sastav s kojim će Moldavci izaći. 
 
"Od nikakvih informacija mi smo uspjeli pogoditi točno taj sastav. Razumijem Tomasa što je igrao oprezno ovdje, jer znam dobro koliko je meni trebalo da sve posložim. Sada će dobiti sedam dana da se još više uigraju, ali i mi ćemo tražiti svoju šansu. Išli smo na pobjedu ovdje, ići ćemo i tamo".
 
Jakirović kaže kako će Zrinjski biti jači u uzvratu za Niku Jankovića, a pohvalio je Marina Magdića koji je dobro zamijenio Slobodana Jakovljevića.
 
"S Jankovićem dobivamo posve novu dimenziju i to će se vidjeti. S Magdićem i Barišićem sam prezadovoljan kako su odigrali. Imao sam puno ponuda za Magdića i nisam ga htio pustiti, jer znam koliko može i sada se vidjelo koliko nam može donijeti", zaključio je Jakirović.
Kopirati
Drag cursor here to close