Prepune tribine

Odluka će pasti u Moldaviji: Zrinjski i Šerif odigrali bez golova

U prvoj utakmici prvog kola Lige prvaka Zrinjski i Šerif odigrali su 0:0.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2022. u 21:55 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica Zrinjskog u novoj sezoni izazvala je, očekivano, ogromnu pažnju. Najviše zahvaljujući dominantnim igrama iz prošle sezone stvorila se euforija u Mostaru i navijači su napunili stadion pod Bijelim brijegom, točnije one tribine koje su bile dopuštene od Uefe, ali golova nije bilo.

Bljesak.info / Zrinjski dočekao Šerif u prvoj utakmici

Zrinjski i Šerif odigrali su 0:0, pa će odluka o prolazu pasti u uzvratu za sedam dana u Kišinjevu. Bila je to očekivano tvrda i oprezna utakmica, što najbolje govori da za 90 minuta nijedna ekipa nije uputila udarac u okvir gola.

Bljesak.info / Jakirović i Tomas

Ipak, Zrinjski je pokazao da se može nositi s ekipom koja je prošle sezone igrala grupnu fazu Lige prvaka, pa šanse za prolaz Plemića i dalje ostaju vrlo velike. 

Treba reći da je trener domaćih Jakirović iznenadio ubacivši od prve minute mladog Petra Sučića, koji je ipak imao problema sa snažnijim gostujućim igračima, pa ga je Jakirović u poluvremenu ostavio u svlačionici.

U drugom dijelu najbliži pogotku bio je Ivan Jukić koji je pogodio "malu mrežicu", a u samoj završnici i dugačkoj sudačkoj nadoknadi Josip Čondrić spasio je svoja vrata zaustavivši pokušaj Lukšje. 

I Maribor i Šahtjor remizirali

Tko prođe iz ogleda Zrinjskog i Šerifa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka ići će na boljeg iz ogleda Maribora i Šahtjora iz Soligorska. I u tom dvoboju nakon prve utakmice završilo je bez pogodaka. U Ljudskom vrtu u Mariboru bilo je 0:0, pa će odluka pasti u Bjelorusiji.

Kopirati
Drag cursor here to close