Tobol blizu trećeg pretkola

Kako izgleda mogući protivnik Zrinjskog?

Iako do pobjede Tobol nije došao lako, u ovom trenutku to izgleda prednost koju Lincoln Red Imps teško može nadoknaditi. Podsjećamo da pobjednik ovog susreta u trećem pretkolu igra protiv boljeg iz duela Zrinjski - Tirana.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2022. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kazahstanski Tobol je očekivano savladao Lincoln Red Imps ali je momčad sa Gibraltara dugo čuvala nulu. Sve do 65.minute.
Na kraju Tobol stigao do trijumfa 2:0. Utakmica je igrana na Central stadionu u Kostanayu.

Milan "Švaba" Milanović, nekadašnji trener OFK Beograda, Zemuna, Rada, Radničkog iz Niša, Radnika, Novog Pazara, Sheriffa, Irtysha je posložio postavu u kojoj je bilo pet igrača iz Srbije i Crne Gore koji su bili posloženi u formaciji 4-3-3. Na golu je bio Aleksandr Mokin, ispred njega četvorka Kairov - Marochkin - Tomašević - Amanović.

Ispred je bila trojka Tagybergen - Jovančić - Zharynbetov, dok su najbliži protivničkom golu bili Tošić - Sergeev i Vukadinović. Jako malo suigrači Tobola napravili u prvom poluvremenu, jednostavno nisu imali odgovor na čvrstu, defenzivnu varijantu Lincolna, koji se dobro branio.

Na kraju je Tobol poveo golom Zhaksylykova. Gosti su nakon toga uspjeli u jednom od rijetkih napada pogoditi prečku, ali ipak bolju igru domaćini naplatili drugom golom za koji se u finišu pobrinuo Žarko Tomašević iskusni centralni stoper iz Crne Gore koji je u karijeri prije dolaska u Kazahstan igrao u Portugalu, Belgiji.

Video: Tobol - Lincoln

Iako do pobjede Tobol nije došao lako, u ovom trenutku to izgleda prednost koju Lincoln Red Imps teško može nadoknaditi. Podsjećamo da pobjednik ovog susreta u trećem pretkolu igra protiv boljeg iz duela Zrinjski - Tirana. Zrinjski je kao gost obavio veliki dio posla, ali bez obzira na to, revanš neće biti niti malo lak.

Kopirati
Drag cursor here to close