Preokret u stotoj minuti

VIDEO I Tko ovo može da režira? Samo Englezi

U još jednoj utakmici za povijest, knjige i anale. Pochettino je još jednom "okrenuo" ten Haga, baš kao u onoj revanš utakmici polufinala Lige prvaka Ajax - Tottenham
Sport / Nogomet | 05. 04. 2024. u 00:01 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da se titule gube na malim ekipama, vjerojatno su mnogi pomislili gledajući duel Liverpoola i Sheffield Uniteda. Jer sve do 76. minute slabi gosti su držali bod u svojim rukama.

Liverpool je opet krenuo s "šarenim" sastavom, nije mogao drugačije jer ozljede čine svoje. Mlada ekipa je recimo uzela Liga kup, mladi su mogli zakomplicirati borbu za naslov. Precizniji da budemo Connor Bradley koji je postigao autogol.

Dva gola koja smo vidjeli u prvom poluvremenu sigurno spadaju u red glupljih ove sezone. Prvo je Grbić ispucao loptu pravo u Núñeza, za vodstvo Redsa. Klopp je postajao sve nervozniji, vrijeme je prolazilo, a onda se ukazao možda čak i malo podcijenjeni Argentinac Alexis Mac Allister.

U 75. minuti je jednu odbijenu loptu poslao poput rakete, koju nitko ne može zaustaviti. Još jednom je ovaj igrač sjajno pogodio okvir gola, dok je priču na kraju ipak zaključio Gakpo. Liverpool je dalje prvi na tabeli. 

Video: PREMIER LEAGUE (31. kolo): Liverpool - Sheffield U. 3:1 / 04.04.2024.

Za kraj ove trodnevne priče usred radnog tjedna imali smo jedan žestoki obračun Chelseaja i Manchester Uniteda. Još jednom po tko zna koji put ove sezone, Manchester United je prošao put nakon kojeg su njegovi navijači ostali u očaju. Kada čovjek gleda ovakve utakmice kao što je bila ova, često se pita je li netko možda režira ovakve stvari?

Jer Chelsea je u prvih dvadeset minuta vodio 2:0, golovima Gallaghera i Palmera iz jedanaesterac. Onda je došlo pet minuta Manchester Uniteda ili precizniji da budemo trideset i tri minuta. Prvo su Garnacho i Bruno Fernandes vratili utakmicu na rezultatski početak, prije nego što će Garnacho osigurati vodstvo svojoj ekipi 2:3 u 67. minuti.

Od trenutka kada su Englezi krenuli s "svojim" nadoknadama utakmica nije gotova niti u devedesetoj, niti u 95. minuti. Osjetio je Manchester United na svoj koži. Madueke je uporno bježao Dalotu, ovaj ga nije uspio zaustaviti, prije bismo rekli da ga je sapleo
tamo gdje nije trebao. U 100. minuti, Palmer opet pogađa s bijele točke za 3:3. U 101. minuti Chukwuemeke šutira lopta ide zamalo pored stative, u korner.

Domaći brzo odigravaju, Palmer šutira, igrač koji je ove sezone spašavao Manchester United u nekoliko navrata, McTominay je tragičar. Škota je lopta pogodila i završila u mreži njegove ekipe. Nevjerojatno, Chelsea je na kraju slavio 4:3. U još jednoj utakmici za povijest, knjige i anale.

Video: Chelsea - Manchester United 
Kopirati
Drag cursor here to close