Tri boda za malo mira

Ten Hag: Sve je u stavu

"Možemo pričati o taktici, ali sve je u stavu. Imali smo komunikaciju, borben duh i to nam je donijelo rezultate", rekao je Ten Hag
Sport / Nogomet | 23. 08. 2022. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od Kloppa, Erik ten Hag je ipak nakon utakmice bio puno mirniji. Njegova momčad je slavila, utakmica nije prekinuta kako se najavljivalo, situacija oko momčadi je nakon osvoje a tri boda ipak nešto mirnija. Iako sigurna ima još uvijek nezadovoljnih, poput recimo Ronalda koji je u igru ušao tek u 85.minuti.

"Možemo pričati o taktici, ali sve je u stavu. Imali smo komunikaciju, borben duh i to nam je donijelo rezultate", rekao je Ten Hag pa se još jednom osvrnuo na činjenicu da su Maguire i Ronaldo ostali na klupi, a Portugalac ušao tek zadnjih par minuta:

"Imam ekipu i koristimo ju. Igramo 50-60 utakmica i iz utakmice u utakmicu ćemo birati igrače. Maguire i Ronaldo su fantastični igrači i imat će prilike u bliskoj budućnosti. Rekao sam igračima da moramo djelovati, a ne pričati.

Moramo biti ekipa i hrabro se boriti. Sretan sam što su Rashford i Sancho zabili. Mislim da se Cristiano može uklopiti u igru koju tražim. Cijelu svoju karijeru je radio pod nekoliko menadžera, nekoliko stilova i sustava. Uvijek se znao uklopiti, pa zašto ne bi i sada.

"Njegova dob nije problem. još uvijek može biti jako dobar."

Kopirati
Drag cursor here to close