Ralf Rangnick

Unitedu trebaju dva moderna napadača

Trener se je osvrnuo na stanje u Manchester Cityju i Liverpoolu, koji se bore za naslov u Premier ligi.
Sport / Nogomet | 04. 05. 2022. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick izjavio je da klub mora dovesti dva moderna napadača koji će donijeti kvalitetu kad novi trener Erik ten Hag počne rekonstrukciju momčadi, piše Hina.

United je šesti u Premier ligi i zabio je 57 golova, odnosno 27 manje od vodećeg Manchester Cityja, a Cristiano Ronaldo je postigao 24 gola u 38 utakmica u svim natjecanjima, od čega 18 u prvenstvu.

"Ronaldo nije centralni napadač ili ne želi igrati na toj poziciji. Očigledno je da klub treba dva nova napadača koji bi donijeli momčadi više kvalitete i opcija. Trebaju nam dva moderna napadača, koji nisu nužno krilni igrači. Ako pogledate situaciju u međunarodnom nogometu nema puno top ekipa koji igraju sa dva napadača. Većina igra sa tri napadača ili lažnom devetkom", kazao je Rangnick.

On se je osvrnuo na stanje u Manchester Cityju i Liverpoolu, koji se bore za naslov u Premier ligi.

"Ako pogledate Liverpool i Manchester City vidjet će da oni imaju pet ili šest klasnih napadača. Gabriel Jesus do prije četiri tjedna jedva da je igrao za City, a sada je standardan. Ako me pitate da li je on centralni napadač ili krilo, ili da li je Jack Grealish krilo ili napadač, moj odgovor je da su obojica napadači i da mogu igrati na različitim pozicijama. Takvih igrača mi nemamo puno", izjavio je Rangnick

Rangnick odlazi na kraju sezone i preuzima mjesto izbornika Austrije, ali će nastaviti sa ulogom savjetnika na Old Traffordu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close