Prvi koji je izgubio dvije utakmice na otvaranju

Ten Hag je počeo negativnim rekordima

"Ono što sam od njih tražio je da igraju s vjerom i preuzmu odgovornost za izvedbu. Moramo raditi na tome.Menadžer je također odgovoran. On ima glavnu odgovornost i ja ću je preuzeti" tvrdi Erik ten Hag.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2022. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za mnoge je prošla sezona bila najgora u povijesti u Manchester Uniteda. Međutim, ni najveći pesimisti nisu očekivali da će početak ove nove biti katastrofalan za popularne "Crvene vragove".

Odigrali su dvije utakmice protiv momčadi koje bi bez obzira kakav je United, jednostavno morao pobjediti, Brightona i Brentforda. Ne nije ih pobjedio, već je na nula bodova, u dva susreta je poražen, posebno bolan je ovaj poraz od subote, 4:0 protiv Brentforda.

United je po prvi put od 1992. posljednja momčad Premier lige na ljestvici. United je po prvi put primio četiri gola u prvih 35 minuta utakmice Premiershipa, dok je Ten Hag postao prvi menadžer Manchestera koji je izgubio prve dvije utakmice u stoljeću.

"Sasvim je jasno da je to smeće, da je to bio siromašan nogomet i da su nam potrebni viši standardi od toga. Mogu spomenuti nekoliko stvari, ali to izgleda kao isprike. Počnete utakmicu i radite pojedinačne pogreške, ali se jedna pogreška može dogoditi, ali druga, treća ... To nije prihvatljivo. Igrači to moraju znati.Momčad mora preuzeti odgovornost i žao mi je navijača, iznevjerili smo ih. Trebamo nove igrače, trebamo kvalitetne igrače. Radimo na tome i učinit ćemo sve da ih uvjerimo da dođu. Morate preuzeti odgovornost na terenu kao momčad i kao pojedinac, to je ono što nismo napravili. Ono što sam od njih tražio je da igraju s vjerom i preuzmu odgovornost za izvedbu. Moramo raditi na tome.Menadžer je također odgovoran. On ima glavnu odgovornost i ja ću je preuzeti" tvrdi Erik ten Hag.

Kopirati
Drag cursor here to close