Danski veznjak

Eriksen u Manchester Unitedu

"Manchester United je poseban klub i jedva čekam da počnem pisati novo poglavlje u karijeri. Imao sam priliku igrati na Old Traffordu, ali obući crveni dres Uniteda to je ipak nešto posebno",izjavio je Eriksen.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2022. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danski veznjak Christian Eriksen (30), koji je prošle godine preživio srčani udar za vrijeme utakmice EP-a protiv Finske, postao je član Manchester Uniteda. On je u United došao kao slobodan igrač, te je potpisao trogodišnji ugovor.

"Manchester United je poseban klub i jedva čekam da počnem pisati novo poglavlje u karijeri. Imao sam priliku igrati na Old Traffordu, ali obući crveni dres Uniteda to je ipak nešto posebno", izjavio je Eriksen.

Nakon što se oporavio od srčanog udara Eriksenu, koji je tada bio igrač talijanskog Intera, je ugrađen srčani defibrilator. U Italiji je zabranjeno igrati sa defibrilatorom, pa je raskinuo ugovor s Interom i proljetni dio protekle sezone proveo je u engleskom premierligašu Brentfordu, gdje pružao dobre partije.

On je s Brentfordom imao ugovor do kraja sezone i u ljetnom prijelaznom roku postao je tražena roba, jer ga se moglo dobiti bez odštete, a na kraju je završio u Manchester Unitedu.

Kopirati
Drag cursor here to close