Kriza Manchester Uniteda

Ten Hag: Greške koje pravimo su nedopustive na ovoj razini

"Jako smo razočarani. Pogreške u koncentraciji koje činimo nedopustive su na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni", naglasio je ten Hag nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2023. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je u velikim problemima. Gledajući sva takmičenja ovo je šesti poraz u posljednjih deset utakmica. Primili su 18 pogodaka u tih 10 nastupa, što je najviše u toj fazi još od sezone 1966./67. Prvi put u povijesti skupinu Lige prvaka klub s Old Trafforda otvorio je s dva uzastopna poraza, i to je statistika koja opasno prijeti Eriku ten Hagu.

Iako naravno ne treba zaboraviti kako Erik ten Hag ima problema s ozljedama igrača (Shaw, Malacia, Martinez, Sancho). Međutim ovo je ipak Manchester United, neki porazi se jednostavno ne mogu pravdati, publika je sve nezadovoljnija.

S druge strane, recimo pobjeda Galatasaraya je bila prva u Engleskoj u 11 pokušaju i njihova prva gostujuća pobjeda bilo gdje u natjecanju, osim u kvalifikacijama, u ovom desetljeću.

"Da, mogu shvatiti reakciju publike. Ja sam odgovoran za ovu momčad, igru i rezultat. A mi nemamo rezultate. Moramo biti bolji. No vidio sam momčad sa sjajnim duhom, i momčad koju je publika podržavala od početka do kraja. Jako smo razočarani. Pogreške u koncentraciji koje činimo nedopustive su na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni. Ovo je teško kontrolirati. Svi smo u ovome zajedno. Dvaput smo bili u prednosti i kontrolirali utakmicu. Očekujemo više od sebe, svi mi zajedno. Rasmus je postigao dva sjajna gola. Zadovoljni smo zbog toga, ali naravno, nismo dobili utakmicu. On može biti stvarno zadovoljan svojim golovima", rekao je nakon utakmice u razgovoru za TNT Sport, Erik ten Hag.

Kopirati
Drag cursor here to close