Dok traje stegovni postupak

Jadon Sancho udaljen iz prve momčadi Manchester Uniteda

Ofenzivac Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Jadon Sancho (23) trenirat će odvojeno od ostatka momčadi dok se ne riješi njegov "disciplinski slulačaj" zbog sukoba s trenerom Uniteda Erikom ten Hagom.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2023. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sancho nije bio u sastavu Uniteda u 1-3 porazu od Arsenala uoči reprezentativne stanke, a trener Ten Hag je njegovo izostavljanje objasnio slabim zalaganjem na treninzima.

Mnogi su pomislili kako je riječ o ozljedi koju je Englez zadobio netom prije utakmice, no nagađanja o ozljedi otklonio je nizozemski trener.

U svojem istupu naglasio je kako je u razgovoru sa svojim stožerom odlučio izostaviti Sancha iz zapisnika zbog njegovog nezalaganja na treningu.

Potom je Sancho putem društvenih mreža objavio kako je on nepravedno označen "žrtvenim janjem" zbog neuvjerljivog ulaska u sezonu jer su "Crveni vragovi" u prva četiri kola osvojila samo šest bodova te se nalaze na 11. mjestu ljestvice.

Situacija oko Jadona Sancha samo je jedna u nizu onih koje potvrđuju koliko je klub u dubokim problemima. Od samog vrha i strukture vlasništva, sve je dovedeno pod znak pitanja, a očito je kako se to odražava na momčad.

Sancho, inače dijete plavog Manchestera, je doveden u United iz Borussije Dortmund kao jedan od najvećih svjetskih talenata, a svoj potencijal nikada nije pokazao.

Ovakva reakcija struke Crvenih vragova ne treba čuditi s obzirom da Ten Hag neposlušnost nije trpio niti od Cristiana Ronalda, koji je u United stigao kao legenda i jedan od najboljih igrača ikada.

Kopirati
Drag cursor here to close