Ostao bez teksta...

Ten Hag će od Rangnicka dobiti brutalan "dosje srama" o Ronaldu i društvu

Aktualni šef struke Manchester Uniteda Ralf Rangnick u izvještaju Eriku ten Hagu Ronalda i društvo nazvao je sebičnima, napuhanima, nedovoljno kvalitetnima i preutjecanima.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2022. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutačni menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick predat će trenersku palicu Eriku ten Hagu na kraju sezone i preseliti u ured na Old Traffordu, a novom šefu će dostaviti detaljan dosje o svakom igraču u kojem se nije suzdržavao.

Engleski mediji nazivaju ga "brutalnim dosjeom srama" i tvrde kako je u njemu igrače nazvao sebičnima, napuhanima, nedovoljno kvalitetnima i preutjecajnima, a cilj je novom treneru olakšati posao i ubrzati ga po pitanjima po kojima treba poboljšati momčad, piše Gol.hr.

Nizozemski šefa stiže iz Ajaxa na kraju sezone i imat će pune ruke posla od prvog dana na poslu jer je momčad trenutačno šesta i izgleda na dobrom putu da ostane izvan Lige prvaka kad on stigne.

Potpisi Cristiana Ronalda, Raphaela Varanea i Jadona Sancha trebali su biti korak unaprijed u borbi za titulu, ali napravili su upravo suprotno s njima u svlačionici.

Cijelu sezonu cure priče o nezadovoljstvu u svlačionici i neprofesionalnom ponašanju, a Paul Scholes otkrio je kako mu se Jesse Lingard povjerio – "atmosfera je katastrofalna".

Rangnick će dogodine preuzeti konzultantsku ulogu u klubu, a predaju "baklje" začinit će detaljnim izvještajem o svakom igraču Manchestera koji je navodno šokantan, brutalan i bez zadrški.

"Šokiran sam nedostatkom profesionalizma u prvoj momčadi, pojedini igrači namjerno ignoriraju instrukcije koje dobivaju o stilu igre koji treba primijeniti u pojedinim utakmicama. Većina prvotimaca nije dovoljno fizički spremna za taj način igre te preporučujemo oslanjanje na mlade igrače", piše u izvještaju, a Rangnick je išao tako daleko i rekao kako su komentari Garyja Nevillea kako je United "pokvaren" točni u detalje.

Harry Maguire je zbog svojih pogrešaka predmet sprdnje navijača, medija i bivših igrača, ali Rangnick tvrdi kako je samo ispao Pedro u "seriji očajnih obrambenih predstava cijele momčadi" i on navodno nije na popisu igrača za odstrjel.

Dodaje kako su momčadi potrebna dva fizički moćna, energetski potentna igrača plus plejmejker te preporuča kupnju nove glavne špice.

Kopirati
Drag cursor here to close