Nakon stotinu godina

Keane: Ovo nije klub za koji sam ja igrao

Tako je to tužno gledati. To nije klub za koji sam igrao. Ne vidim u današnjoj momčadi Manchester Uniteda želju za neko izađe na teren da se sa ponosom bori za klub“, razočaran je nekadašnji kapetan Roy Keane.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2022. u 00:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza u srijedu, nogometaši Manchester Uniteda kompletirali su najgori skor u dva susreta protiv jedne momčadi u povijesti Premiershipa. U prvom dijelu sezone Liverpool je na Old Traffordu
slavio sa velikih 5:0, pa je iz dva duela protiv Reedsa, Manchester United izašao poražen ukupnim rezultatom 0:9. Od kada imamo Premijer ligu odnosno Premiership, 192/93 godine, to je najgori omjer Uniteda. Prema engleskim statističarima ovo se Unitedu posljednji put dogodilo prije ravno stotinu godina. Još u 19. vijeku, Sunderland je bio bolji u dvije utakmice 11:0.

"Ne, nisam ljut, samo tužan. Ova momčad nema lidera, nedostaje joj kvaliteta. Rasulo je od vrha kluba. Potreban je novi menadžer, neke igrače bi trebalo otjerati, a neke nove dovesti. Tako je to tužno gledati. To nije klub za koji sam igrao. Ne vidim u današnjoj momčadi Manchester Uniteda želju za neko izađe na teren da se sa ponosom bori za klub“, razočaran je nekadašnji kapetan Roy Keane.

Kopirati
Drag cursor here to close