Još jedna blijeda sezona Manchester Uniteda

Rangnick: Liverpool je neka druga razina za nas

"To je jednostavno druga razina. Imaju bolje igrače od naših igrača i to se odražava na rezultatu. To je strašno ponižavajuće, ali mi jednostavno moramo priznati da su bolji od nas", rekao je Nijemac.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2022. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ralf Rangnick, sada je to već svima jasno neće spasiti ovu sezonu Manchester Uniteda. Dobro, nije isključeno da "Crveni đavoli" dohvate Ligu prvaka, da izbore mjesto u Europi na kraju međutim, ono što je činjenica jeste da igraju jako loše. Kada pogledate posljednjih deset utakmica, što u prvenstvu, što u Europi, jako malo dobroga će te vidjeti. Tri su pobjede, protiv Leedsa, Tottenhama, Norwicha. U naredna dva susreta slijede ima dueli protiv Arsenala i Chelseja. Nije isključeno da loša serija potraje, jer pitanje kada će recimo zaigrati Ronaldo.

Međutim, Rangnick je svjestan situacije u kojoj se nalazi. Nakon stradanja na Anfiledu je napravio poređenje sa Liverpoolom.
"Jurgen je došao na Otok prije šest godina i kada pogledate momčad koju je on naslijedio, završio je osmi te sezone, a to je otprilike pozicija u kojoj smo mi sada. U svakom prijelaznom roku nakon toga, stvarali su momčad kakvu imaju danas. Ne tražim nikakva opravdanja, ali pogledajte momčad na koju oni mogu računati, neki od vrhunskih igrača i nisu bili tu večeras. Firmino, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Elliott... To pokazuje kakvu su kvalitetnu momčad stvorili. I nije samo stvar kvalitete igrača nego i mentaliteta koji su izgradili. Ja bih rekao da oni imaju 25 bolida Formule 1 u momčadi", bio je jasan Rangnick i potom bio brutalno iskren prema svojoj svlačionici:

"To je jednostavno druga razina. Imaju bolje igrače od naših igrača i to se odražava na rezultatu. To je strašno ponižavajuće, ali mi jednostavno moramo priznati da su bolji od nas", rekao je Nijemac nešto što se rijetko čuje u nogometu.

Dodao je još i ovo:

"Mi moramo biti kritični prema sebi. Način na koji smo odigrali prvih 45 minuta je nešto što više ne želimo vidjeti", zaključio je Nijemac.

Kopirati
Drag cursor here to close