Predsjednik Borca

Tegeltija: Kvržić nije bio u zaleđu!

''Rekoh vam štedite otrov, trebat će vam još! Inače, Kvržić nije bio u zaleđu, a igrači koji jesu nisu sudjelovali u golu, stručnjaci!'', poručio je Tegeltija.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2023. u 07:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Borca Milan Tegeltija oglasio se nakon utakmice u Banja Luci u kojoj je Borac u posljednjim minutama došao do izjednačenja i jednog boda protiv ekipe Sarajeva.

“Iako večeras nisu pobijedili, nego odigrali neriješeno, našim momcima se mora čestitati na htijenju, borbenosti i karakteru. Ne može se svaka utakmica pobijediti čak i kad si bolji na terenu. To je sport! S obzirom na sve remi je ok! Čestitam i ekipi Sarajeva na čvrstoj i dobroj igri”, napisao je Tegeltija pa dodao:

“Ovim k'o fol novinarima – hejterima iz Sarajeva, koji su već zaključili da je gol postignut iz zaleđa: Rekoh vam štedite otrov, trebat će vam još! Inače, Kvržić nije bio u zaleđu, a igrači koji jesu nisu sudjelovali u golu, stručnjaci!”

Nije se tu prvi čovjek Borca zaustavio te je uz priložio i fotografiju.

“A ako je Kvržić i bio u zaleđu, to bi jedino mogao da kaže VAR jer stoji u liniji s obramenim igračem. U svakom slučaju idemo dalje i sigurno koračamo ka našem cilju, nedjelja veliki derbi sa Zrinjskim u 19:45”, poručio je Tegeltija.

Podsjetimo, Borac i Sarajevo su podijelili bodove u zaostaloj utakmici 2. kola Premijer lige BiH odigravši neriješeno 1:1.

Sarajevo je povelo golom Hasića, a Kvržić je izjednačio u petoj minuti sudačke nadoknade.

U sljedećem kolu Borac dočekuje Zrinjski, a Sarajevo gostuje Igmanu.

Kopirati
Drag cursor here to close