Raspoloženi Plemići

Rendulić: Jakovljević sada mora platiti doručak cijeloj ekipi

HŠK Zrinjski peti put zaredom svladao je Velež, došavši također do pete uzastopne pobjede u Premijer ligi.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 18:59 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić mogao je biti jako zadovoljan nakon 3:0 pobjede, pogotovo prvim poluvremenom. Njegova je ekipa izbila na drugu poziciju iza Borca s kojim igra u nedjelju.

"Imali smo jako dobro poluvrijeme, rekao bih i odlično. Nije bilo realno očekivati da ćemo nastaviti u istom ritmu i u drugom poluvremenu. Prepustili smo inicijativu Veležu, ali opet smo kontrolirali stvari. Imali su prilika, ali imali smo i mi, pa je rezultat realan. Čeka nas Borac u nedjelju, a ovo moramo arhivirati", istaknuo je trener Zrinjskog. 

Njegova momčad postigla je tri gola iz prekida, a dva je postigao Slobodan Jakovljević koji je, prema Rendulićevim riječima, prvi put u karijeri zabio dva gola na istoj utakmici.

"Zablli smo tri lijepa gola, a mislim da je treći gol prelomio utakmicu, jer došao je u najgorem trenutku za njih, a u najboljem za nas. Prekidi su odlično funkcionirali, igrači su dosta dobro pratili ubačaje, posebno Slobodan Jakovljević. Sad ima teret plaćanja doručka cijeloj ekipi, ali sam je kriv", našalio se Rendulić koji sada ima savršen omjer protiv Veleža.

Naime, Renduliću je ovo bio četvrti mostarski derbi i četvrta pobjeda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close