Nije postigao u tri utakmice

Tata Haaland: Erling ne može zabijati u svakoj utakmici

"Navijači Manchester Cityja ne mogu očekivati da će Erling zabijati u svakoj utakmici. Trenutačno se toj njegovoj statistici, rekordima previše pridaje pažnja", kaže tata Haaland.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2022. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako je došao u Manchester City, Erling Haaland nije uspio zabiti tek treći put. Nije bio strijelac u utakmici Community Shielda, Bournemouthu i sada Liverpoolu. Naravno da je teško očekivati da će u jednoj ligi kao što je Premiership, Norvežanin zabiti u svakoj utakmici.

Njegov otac Alfie je kao igrač igrao u Premiershipu deset godina.
Nottingham Forest, Leeds i Manchester City su bili njegovi klubovi. On najbolje zna koliko je teško ostati u ritmu u kakvom je njegov sin, kada je u pitanju realizacija.

"Navijači Manchester Cityja ne mogu očekivati da će Erling zabijati u svakoj utakmici. Trenutačno se toj njegovoj statistici, rekordima previše pridaje pažnja. Imao je sjajan početak sezone, tako da treba to održati koliko je moguće, ali znamo da će biti dana kada Erling nije strijelac. Bit će teško, ali pokušavamo koliko god možemo ne biti previše fokusirani na sve što se događa pokraj terena", kaže Alfie Haaland.

Kopirati
Drag cursor here to close