"Što želite da kažem?"

Guardiola stao u obranu Haalanda: "Nije istina"

Manchester City upisao je i treću pobjedu u skupini G i na Etihadu deklasirao Kopenhagen s 5:0, a nevjerojatni Norvežanin zabio je ponovno prva dva gola (7. i 32. minuta) stigavši do brojke od 28 golova u 22 nastupa u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Erling Haaland nastavlja svoju sezonu iz snova u Manchester Cityju, Nakon što je već na startu sezone porušio rekorde u Premiershipu, potvrdio je sinoć golgetersku dominaciju i u Ligi prvaka.

Manchester City upisao je i treću pobjedu u skupini G i na Etihadu deklasirao Kopenhagen s 5:0, a nevjerojatni Norvežanin zabio je ponovno prva dva gola (7. i 32. minuta) stigavši do brojke od 28 golova u 22 nastupa u Ligi prvaka.

S ova dva pogotka preuzeo je i vodstvo na ljestvici strijelaca Lige prvaka (5), na drugom mjestu je krilni igrač Bayerna Leroy Sane sa četiri gola, dok su sedmorica igrača postigla po tri gola.

Zanimljivu informaciju o Haalandu otkrio je nakon sinoćnje utamice i menadžer Cityja Pep Guardiola, pišu Sportske novosti

Početkom ovog tjedna se u medijima pojavila informacija da i Haalandov ugovor sa Cityjem ima ugrađenu otkupnu klauzulu, a bivši igrač Real Madrida i bivši predsjednik Malage Fernando Sanz ustvrdio je da će ona 2024. norveškom napadaču omogućiti prijelaz u Real.

"Informacija koju imam je da postoji izlazna klauzula u drugoj godini ugovora, a zanimljivo je da je riječ o vrlo povoljnim uvjetima za Real Madrid", otkrio je Sanz u radijskoj emisiji El Chiringuito.

Voditelj Josep Pedrerol dodao je kako Real bez ikakvih pregovora sa Cityjem može dovesti sjajnog napadača, a Marca je još u srpnju ove godine objavila kako Haalandove izlazne klauzule u Cityju iznose 200 milijuna u 2024. i 175 milijuna u 2025. godini.

Po istom je principu norveški napadač napustio Borussiju Dortmund i RB Salzburg,

Guardiola je sve to demantirao nakon utakmice, očito želeći zaštiti igrača s kojim ove sezone planira pokoriti Englesku i Europu.

"To nije istina! Nema on nikakvu otkupnu klauzulu vezanu za Real Madrid ili bilo koji drugi klub. To jednostavno nije istina, što drugo želite da kažem? Ja imam osjećaj da je on ovdje nevjerojatno sretan i mi ćemo napraviti sve da tako i ostane", poručio je javno Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close