Broz, dobar skroz

Talijanski mediji: Brozović je duša Intera

La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport dali su Brozoviću ocjenu 7, a Tuttosport mu je dao pola ocjene više. Time je u sva tri lista bio najbolje ocijenjeni igrač Intera uz stopera Milana Škriniara (7,5).
Sport / Nogomet | 04. 04. 2022. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikom derbiju Intera i Juventusa, kao pobjednik je izašao Inter slavivši s minimalnih 1:0.

Jedini gol zabio je iz penala Hakan Calhanoglu. Pobjedom u Derby d’Italia je klub iz Milana izbacio Staru Damu iz svih ozbiljnih kombinacija za naslov prvaka.

Među najboljim igračima u derbiju bio je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport dali su mu ocjenu 7, a Tuttosport mu je dao pola ocjene više. Time je u sva tri lista bio najbolje ocijenjeni igrač Intera uz stopera Milana Škriniara (7,5).

"Brozović je duša Intera", piše Gazzetta.

"Brozović je bio stalna prisutnost u srcu vezne linije. Vratio se i okupirao mjesto na kojem može najviše dati. Inter u tri utakmice koje je igrao bez njega nije pobijedio. Brozović je dominirao u obrani. Ukrao je osam lopti, presjekao ih još sedam, a istaknuo se i s tri bloka", stoji u analizi Talijana.

S druge strane, kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko dobio je od talijanskih medija samo "peticu" za svoj nastup u sinoćnjem velikom derbiju talijanskog prvnstva.

Gore od Džeke prošao je tek Lautaro Martinez koji je dobio skromnih 4,5.

Kopirati
Drag cursor here to close