UEFA Liga nacija

Talijani poslali Engleze u nižu ligu!

Talijani su ovog petka svladali Englesku u Milanu 1-0. Čovjek odluke bio Giacomo Raspadori, strijelac u 68. minuti. Nogometaši Mađarske nastavili su sa sjajnim igrama te su ovaj put pobijedili Njemačku u Leipzigu 1-0.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2022. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajan pogodak odluke za Mađare postigao je u 17. minuti Adam Szalai. Nakon kornera, na prvoj vratnici, Szalai se sjajno snašao te u skoku petom poslao loptu u domaću mrežu.

Sve do kraja to je ostao jedini pogodak na susretu, s tim da su Nijemci opasno pritiskali, pogotovo u drugom poluvremenu. No, mogli su isto tako Mađari i uz uvjerljivije slavlje napustiti Leipzig, ali su odlične šanse propuštali Adam i Kleinheisler.

Mađarska je time skočila na prvo mjesto u 'skupini smrti' ispred Italije, Njemačke i Engleske.

O pobjedniku skupine i momčadi koja putuje na Final Four odlučit će zadnje kolo i međusobni susret Mađarske i Italije budući su Talijani ovog petka svladali Englesku u Milanu 1-0.

Tamo je, pak, čovjek odluke bio Giacomo Raspadori, strijelac u 68. minuti, javlja Hina.

Prije posljednjeg kola Mađarska ima 10 bodova, a Italija osam. Treća Njemačka sa šest više ne može do prvog mjesta, kao i što je Engleska sigurno posljednja, s dva boda te se spušta u Ligu B.

O pobjedniku odlučuje dvoboj Mađarske i Italije s tim da Talijanima igra samo pobjeda za proboj na Final Four.

   
Standings provided by SofaScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close