Bh. veznjak

Talijani najavili veliki preokret: Rade Krunić ostaje u Milanu?

Milan je promijenio raniju odluku te odlučio zadržati bh. veznjaka s obzirom na ogroman broj ozlijeda koji je zadesio Rossonere.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2023. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Rade Krunić će, prema posljednjim informacijama, ostati član Milana i nakon zimskog prelaznog roka koji počinje prvog siječnja.

Kako pišu Tuttomercato i Calciomercato, Milan je promijenio raniju odluku te odlučio zadržati bh. veznjaka s obzirom na ogroman broj ozlijeda koji je zadesio Rossonere.

Prvobitno je bilo planirano da se Krunić proda kako bi se financirao dolazak novih pojačanja, no sada je s obzirom na navedenu situaciju donesena odluka da vezni nogometaš ipak i u nastavku sezone ostane na San Siru.

Naravno, ukoliko bi stigla ponuda koja bi Milan "oborila s nogu", Rossoneri ne bi mnogo razmišljali, no prema posljednjim informacijama gore navedenih medija, realnija mogućnost je da će on ostati član Milana i poslije 1. siječnja.

Za njegove usluge su bili zainteresirani turski Fenerbahče i francuski Lyon, no izgleda da će oni svoja pojačanja morati tražiti na novoj adresi.

Krunić je ove sezone odigrao 14 utakmica za Milan u svim natjecanjima te se nije upisao u strijelce, a na San Siro je stigao 2019. godine iz Empolija za 8.6 milijuna eura.

Još je igrao za Borac Čačak, Veronu, Donji Srem te matičnu Sutjesku iz Foče.

Za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine je u 32 nastupa postigao četiri gola.

Kopirati
Drag cursor here to close