Živio domaćine!

Suspendirana četvorica bosanskohercegovačkih sudaca

Komisija za suce i suđenje NS TŽ, nakon analize prethodnih kola odlučila kazniti četvoricu bosanskohercegovačkih sudaca.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2021. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvorica sudaca iz Tuzlanske županije  kažnjena su zbog loših sudačkih odluka na utakmicama koje su sudili, stoji u priopćenju Nogometnog saveza Tuzlanske županije.

''Komisija za suce i suđenje NS TŽ, na svojoj redovitoj sjednici, održanoj 5.10.2021.godine, analizirala je suđenje u prethodnim kolima KNL-a, te odlučila kazniti četvoricu bosanskohercegovačkih sudaca'', priopćeno je.

Kako stoji u priopćenju Komisije za suce, kažnjeni su Moranjkić Alen iz Lukavca za kojeg je Komisija nakon video-analize utakmice 7.kola Prve KNL između NK Omladinac 68 – NK Doboj-Istok utvrdila dvije ''očigledne pogreške na štetu gostujuće ekipe''. Moranjkić je poništio regularan pogodak domaće ekipe nakon što je dosudio da je lopta izašla van terena u 27. minuti susreta, te je istoimeni sudac u 88. minuti propustio dosuditi očigledan ofsajd domaćeg igrača, koji koristi nedozvoljen položaj i postiže pogodak.

Drugi slučaj dogodio se na utakmici 7.kola ll KNL, grupa Jug, između FK Memići – FK Mladost gdje je Komisija potvrdila ''dvije greške u korist domaće ekipe nakon dosuđivanja dva jedanaesterca'', te glavni sudac Golać Ćamil neće suditi tri kola, dok će njegov drugi asistent, Kurbašić Zamir propustiti dva naredna kola.

Na osnovu video-analize utakmice 6.kola ll KNL, grupa Sjever, na utakmici između NK Biberovo Polje – Međiđa, komisija je utvrdila kako je sudac Agan Ramić pogriješio prilikom dosuđivanja jedanaesterca u 90+2. minuti u korist domaće ekipe, te će propustiti naredna dva kola.

Posljednji slučaj 6. kola ll KNL, grupa Sjever, na utakmici između FK Željezničar – Posavina, Komisija utvrđuje kako je sudac Hujdur Nusret iz Tuzle pogriješio nakon dosuđenog jedanaesterca u 90+11. minuti u korist domaće ekipe, te će imenovani sudac propustiti naredna četiri kola, a delegat se daje u nadležnost natjecateljskom organu, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close