Pape ljut

Sušić: K'o da biraju miss, a ne izbornika!

Reprezentacija BiH u utorak nije dobila novog izbornika, a teško da će ga dobiti i 28. prosinca za kada je zakazana nova sjednica
Sport / Nogomet | 23. 12. 2020. u 12:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Silne špekulacije i “trgovine” unutar Nogometnog saveza BiH iritiraju mnoge, među ostalim i bivšeg izbornika Safeta Sušića, koji je i dalje jedini koji je Bosnu i Hercegovinu odveo na veliko natjecanje.

“Meni ovo više izgleda kao izbor za miss, a ne za izbornika. Izlazi se u javnost s imenima kandidata, manipulira se s njihovim imenima. Mislim da to nije lijepo prema tim ljudima… Svi oni sada imaju neka očekivanja, možete misliti kako će se razočarati ako ne budu izabrani, a bili su izloženi u medijima. Treneri poput Husrefa Musemića i Amara Osima, dobri treneri, nisu zaslužili takav tretman”, kaže Pape Sušić za SCsport.

Naglašava da je Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH trebao primijeniti potpuno drugačiji princip.

“Trebali su se odrediti prioriteti. Tho je prvi kojeg biste željeli imati na klupi? S njim onda prvim obavite razgovor. Ako on ne može, onda zovete drugog, i tako dalje… A ne ovako, istovremeno se sa više kandidata pregovara. Nije u redu. Ja sam, prvi put kad su me zvali, odbio prihvatiti kandidaturu na takav način”, dodao je Sušićza portal SCsport.

Kopirati
Drag cursor here to close