Rat žena nogometaša dobio epilog

Rebekah Vardy mora platiti Coleen Rooney tri milijuna funti

"Učinila sam sve kako ovaj slučaj ne bi završio na sudu, ali su svi moji pokušaji odbijani od strane gospođe Vardy.To mi nije ostavilo izbora nego da nastavim sa slučajem" pojasnila je Coleen.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2022. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znate kako je to sa Britancima. Imali su dovoljno materijala da naprave veliku priču. Suđenje je završeno, afera je dobila epilog. Rebekah Vardy mora platiti Coleen Rooney tri milijuna funti.

Lažne priče na Instagramu, optužbe za curenje vijesti medijima, optužbe za klevetu... okosnica su slučaja koji su britanski mediji prozvali suđenjem desetljeća.

Slučaj je naravno privukao ogromnu pažnju medija pa je označen pod nazivima "Wagatha Christie" – "Wags at war", WAG - Žene i djevojke je akronim koji se koristi za družice poznatih sportaša.

Priča počinje onog trenutka kada je Rebekah Vardy odlučila tužiti voju bivšu prijateljicu Coleen Rooney za klevetu. Coleen Rooney, supruga bivše engleske nogometne zvijezde Waynea Rooneyja, optužila Rebekah Vardy, udatu za napadača Leicester Cityja Jamieja Vardyja, da je tabloidu The Sun prenijela "lažne priče" o njoj.

Gospođa Vardy je poricala i odlučila tužiti gospođu Rooney za klevetu. Prema britanskom zakonu, sada je na gospođi Rooney da dokaže istinitost iznesenih optužbi.

"Curenje informacija sa mog privatnog Instagrama je počelo 2017. godine. To se nastavilo sljedeće dvije godine što je kvarilo i remetilo moju privatnost, ali i privatnost moje obitelji. Iako nisam zlonamjerna prema gospođi Vardy, presuda govori da sam bila u pravu" kaže Coleen Rooney.

Tijekom ovog procesa bilo je svega i svačega, dosta dokaza je izgubljeno. Pa je tako zbog "spleta nesretnih okolnosti", kako je to sarkastično objasnio odvjetnik Coleen Rooney, Whatsapp prepiska između agentkinje gospođe Vardy i jednog novinara, jedan važan dokaz gospođe Rooney je nestao, jer je agentkinji telefon ispao u Sjeverno more tijekom krstarenja do Škotske! Baš je u petak tijekom izricanja presude istaknuto kako je tadašnja agentica gospođe Vardy, Caroline Watt prosljeđivala informacije The Sun-u.

"Nikada nisam vjerovala da ću morati da idem na sud i da se troši toliki novac koji je mogao pomoći nekim drugom ljudima. Učinila sam sve kako ovaj slučaj ne bi završio na sudu, ali su svi moji pokušaji odbijani od strane gospođe Vardy. To mi nije ostavilo izbora nego da nastavim sa slučajem da bih se odbranila i zaustavila
curenje mojih privatnih informacija" zaključila je Coleen.

Kopirati
Drag cursor here to close