Bili su tu i navijači Groningena

VIDEO | Sukobi navijača prije utakmice AZ Alkmaar - West Ham

Da stvar bude gora po navijače West Hama, oni su se u jednom trenutku našli okruženi navijačima AZ-a, ali i Groningena. Letjele su stolice, stolovi, bicikla, ali informacija o teže ozlijeđenima nema.
Sport / Nogomet | 18. 05. 2023. u 19:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bila je davna 1965. godina kada je West Ham za dvije minute golovima Alana Sealeya srušio München 1860 na Wembleyu pred skoro 100.000 gledatelja osvojio Kup Kupova.

Do danas je to ostao najveće uspjeh popularnih "čekićara" koji su još 1976. godine izgubili finale istog takmičenja. Sada je jako blizu ulaska u finale Konferencijske lige, jer imaju prednost od 2:1 iz prve utakmice protiv AZ Alkmaara. U takvoj situaciji uzaludni su bili apeli navijačima ovog kluba da ne putu na revanš u Nizozemsku jer su mogući naredi. Međutim, više od 5000 navijača West Hama je doputovalo danas, pa se sukobi po ulicama nisu mogli izbjeći.

Da stvar bude gora po navijače West Hama, oni su se u jednom trenutku našli okruženi navijačima AZ-a, ali i Groningena. Letjele su stolice, stolovi, bicikla, ali informacija o teže ozlijeđenima nema. Utakmica počinje u 21 sat nema sumnje da će biti jako burno na AFAS stadionu. 

Kopirati
Drag cursor here to close