I to se dogodilo

Sudac uz pomoć VAR-a poništio penal nakon što je realiziran

Utakmicu u Mönchengladbachu obilježila je i bizarna situacija s početka drugog poluvremena kada je Sabitzer realizirao penal za vodstvo Dortmunda 3:1, nakon čega je sudac poništio penal na uputu VAR-a.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2024. u 18:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je uspio barem za 24 sata odložiti slavlje ekipe iz Levekusena. Danas je uspio nekako savladati golovima Guerreira i Müllera Köln 2:0 i opet je na tri boda pobjegao Stuttgartu, koji u 18.30 igra protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Ono što svakako brine trenera Bayerna Tuchela, jeste činjenica da je ostao bez još jednog važnog igrača za revanš susret četvrtfinala Lige prvaka, protiv Arsenala. Nakon samo pet minuta igre u nastavku, Koman je napustio igru. U jednom trenutku je i Kane ostao ležati na terenu, ali se ipak vratio u igru.

Borussia Dortmund ostala je u utrci s Leipzigom za četvrto mjesto porazivši u Mönchengladbacu imenjaka Borussiju 2:1 golovima Marcela Sabitzera u prvom poluvremenu.

Utakmicu u Mönchengladbachu obilježila je i bizarna situacija s početka drugog poluvremena kada je Sabitzer realizirao penal za vodstvo Dortmunda 3:1, nakon čega je sudac poništio penal na uputu VAR-a. U 48. minuti dosuđen je kazneni udarac za Dortmund pri vodstvu 2:1.

Marcel Sabitzer namjestio je loptu na bijelu točku i pogodio za svoj treći gol, međutim vjerojatno mu sudac Florian Badstübner nije dao znak za izvođenje. U to vrijeme, sudac je dobio preporuku iz VAR sobe da pregleda taj penal. To je Badstübner i napravio i poslije provjere poništio kazneni udarac.

Leipzig je u 29. kolu Bundeslige s 3:0 kod kuće svladao Wolfsburg. Dani Olmo načeo je goste krasnim golom u 13. minuti. U 68. na 2:0 povisio je Šeško, a treći gol zabio je Lois Openda uz asistenciju Olma u 82. minuti. Važan je to trijumf Leipziga u borbi s Borussijom Dortmund za četvrto mjesto i Ligu prvaka. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer igrao je za Wolfsburg od 55. minute.

Bochum i Heidenheim odigrali su 1:1 uz dva gola Kevena Schlotterbecka. Igrač Bochuma u 81. minuti nesretno je i nespretno zatresao svoju mrežu, ali se onda iskupio u 90. minuti za 1:1.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić asistirao je u 19. minuti suigraču Pavelu Kaderabeku za vodeći pogodak Hoffenheima na gostovanju kod Mainza u sklopu 29. kola Bundeslige. Kramariću je to bila druga asistencija sezone u Bundesligi, uz devet golova.

Međutim, u nastavku utakmice Mainz je dominirao i s 4:1 došao do važne pobjede u borbi za ostanak. Za samo četiri minute igre u drugom poluvremenu Burkardt i Mwene su preokrenuli situaciju na terenu. U nastavku susreta Gruda je povisio na 3:1, dok je konačan rezultat postavio Onisiwo.

Kopirati
Drag cursor here to close