Burno u Španjolskoj posljednjih dana

Sudac Iturralde Gonzalez: Florentino Pérez me zaključao u sobu

"Nikada mi se to nije dogodilo, nijedan me predsjednik nije smjestio u posebnu sobu. Stalo mi je do činjenica. Taj koji me smjestio u posebnu sobu bio je Florentino Pérez. Ne, ne moram se skrivati", pojasnio je Gonzalez.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2023. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

La Liga je u nemirnim vodama. I dok je čelnik La Lige Javier Tebas zamjerio Barceloni nedostatak profesionalnog pojašnjenja u slučaju moguće korupcije u aferi "kupovanja sudaca", s druge strane se javio jedan od sada već bivših sudaca Eduardo Iturralde Gonzalez, koji je gostujući u jednoj radijskoj emisiji, ponudio svoja iskustva koja je imao s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Iturralde je objasnio kako je Perez vršio pritisak na njega. To se dogodilo nakon utakmice Real Madrida i Deportiva još tamo u sezoni 2010/11.

"Stavio me u sobu i rekao mi: "Samo tražim da mi sudiš kao što sudiš Barci". Pitam ga šali li se, i kažem mu da je naš razgovor gotov. Htio me staviti samog u sobu, ali rekao sam - ne. Rekao sam mu da to ne radi. Pola sata kasnije, Tehnički odbor sudaca (CTA) je znao za to. Skrenuo sam im pozornost na to, jer mi se činilo ozbiljnim; ali nije bilo ništa drugo. Nikada mi se to nije dogodilo, nijedan me predsjednik nije smjestio u posebnu sobu. Stalo mi je do činjenica. Taj koji me smjestio u posebnu sobu bio je Florentino Pérez. Ne, ne moram se skrivati. Postoji izvješće CTA-a, jer sam im na to skrenuo pozornost. Tako da mogu vidjeti što je pritisak" ispričao je između ostalog Eduardo Iturralde Gonzalez.

Kopirati
Drag cursor here to close