Trener Atletica nakon derbija

Simeone: Na Bernabeu VAR je uvijek protiv nas

"VAR možete ići na svačiju stranu, nekad nama u korist, nekad drugoj momčadi, ali svaki put kada dođemo na Bernabeu VAR je protiv nas", kaže Simeone
Sport / Nogomet | 26. 02. 2023. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki madridski derbi završio je bez pobjednika. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, da bi u nastavku najprije Jose Maria Gimenez doveo goste u vodstvo (78.), a potom Alvaro Rodriguez izjednačio za Kraljevski klub. Svemu je prethodio crveni karton za momčad Diega Simeona, kojeg je u 64. zaradio Angel Correa.

Jedan od detalja koji obilježio utakmicu je svakako onaj iz 64. minute kada je isključen Correa. Nakon jednog ubacivanja sa strane za Atletico, Correa je, tijekom uela s Antonijem Rudigerom, udario Nijemca laktom u prsa, a ovaj se srušio na travnjak. Sudac Jesús Gil Manzano ekspresno je Correi pokazao crveni karton.

"VAR možete ići na svačiju stranu, nekad nama u korist, nekad drugoj momčadi, ali svaki put kada dođemo na Bernabeu VAR je protiv nas. Rudiger ima 194 cm, Correa je puno manji od njega i bilo je kontakta, ali da je bio tako brutalan kontakt… Ne vjerujem, pa Rudiger se odmah pridigao", pojasnio je u svom stilu Cholo Simeone.

Kopirati
Drag cursor here to close