Na utakmici u Genoi

Sudac isključio golmane, Giroud branio za Milan

Na gol Milana je stao Giroud koji kao golman dao svoj doprinos. Prie svega sa dvije vezane intervencije u 104. minuti.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2023. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu osmog kola Serie A, Milan je kao gost savladao Genou 1:0, za svoju sedmu ovosezonsku pobjedu. Domaći sastav kroz cijelu utakmicu se branio, a pokleknuo je u samoj završnici.

Odlično se pred suparničkim gol snašao Pulišić te je pogodio za veliku slavlje svoje momčadi i ponovni dolazak na vrh tabele. Međutim, ono što je obilježilo ovu utakmicu su crven kartoni koje je sudac Marco Piccinini pokazao golmanima.

Video: Genoa - Milan 

Prvo je u devetoj minuti nadoknade isključio Maignana, a onda i četiri minute kasnije i Martíneza. Golman Milana je dobio crveni nakon žestokog starta koljenom u Ekubana. Na gol je stao Giroud koji kao golman dao svoj doprinos. Na vrijeme je istrčao na Genoinog napadača Georgea Puscasa, koji je prošao po lijevoj strani te mu loptu skinuo s noge i zatim uhvatio ispred drugog napadača domaćih. Sve se to događalo u 104. minuti.

Zanimljivo je da je do kraja utakmice crveni karton dobio i Genoin golman Josep Martinez, koji je stigao u napad i zbog prekršaja dobio drugi žuti karton. Genoin trener Alberto Gilardino ipak nije iskoristio sve promjene, pa je na gol stao rezervni golman Nicola Leali.

Kopirati
Drag cursor here to close