Bundesliga

Stuttgart i Bayer remizirali u prvenstvu, pa ih ždrijeb spojio u Kupu

Nogometaši Stuttgarta nisu uspjeli pobijediti vodeći Bayer Leverkusen pred svojim navijačima u utakmici 15. kola odigranoj u nedjelju koja je završila podjelom bodova 1-1.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2023. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bayer Leverkusen / Detalj s utakmice Stuttgart - Bayer (L)

Domaća momčad je povela u 40. minuti golom Chrisa Fuhricha, a konačnih 1-1 postavio je Florian Wirtz u 47. minuti.

Sažetak utakmice OVDJE

Bayer je drugo kolo zaredom osvojio bod i sada ima 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Bayerna koji je u subotu uvjerljivo poražen (5-1) na gostovanju kod Eintrachta. Stuttgart je ostao na trećem mjestu s bodom manje od Bayerna.

Nogometaši Kölna i Mainza odigrali su na stadionu RheinEnergie utakmicu bez pogodaka, kojom je zaključeno 14. kolo njemačke Bundeslige.

U nedjelju su izvučeni i parovi četvrtfinala njemačkog nogometnog Kupa, a ždrijeb je spojio upravo Bayer Leverkusen i Stuttgart, koji su među rijetkim bundesligašima u završnici DFB Pokala.

Trećeligaš Saarbrücken, koji je na putu do četvrtfinala izbacio Bayern i Eintracht, ugostit će Borussiju Mönchengladbach.

U preostala dva para za plasman u polufinale će se boriti drugoligaši - Hertha će ugostiti Kaiserslautern, a St. Pauli će biti domaćin Fortuni Düsseldorf.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close