Čeka se potvrda

Stjepan Tomas preuzima Zrinjski?

I dok se uveliko govori kako je Krunoslav Rendulić završio svoj mandat na klupi HŠK Zrinjski, još glasnije se priča o njegovom nasljedniku.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2023. u 11:41 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se još uvijek čeka bilo kakav glas iz HŠK Zrinjski, Bljesak.info je došao do informacije kako je Krunoslav Rendulić smijenjen, odnosno kako se još samo čeka da se klub i hrvatski trener dogovore oko uvjeta razlaza.

I dok se to još čeka, navodno je završen dogovor s njegovim nasljednikom. Bit će to, navodno, Stjepan Tomas, bivši hrvatski reprezentativac koji je zadnji angažman imao na klupi Osijeka.

Pročitajte još

47-godišnji Bugojanac se prometnuo u glavnog kandidata, a čeka se još službena potvrda. Tomas je u Osijeku proveo tek pola godine, a prije Osijeka vodio je moldavski Šerif s kojim je izbacio Zrinjski iz kvalifikacija za Ligu prvaka u ljeto prošle godine.

Dovođenjem Tomasa HŠK Zrinjski očito nastoji primijeniti prokušani recept, jer su Tomas, Rendulić kao i Sergej Jakirović prije njih po svemu slični treneri. Sličnih su godina, a zanimljivo da prema Transfermarktu svi imaju identičnu omiljenu postavku igre 4-2-3-1.

Ostaje da se vidi koliko su ove sve špekulacije istinite, a Zrinjski pitanje trenera mora riješiti do srijede kada u Mostar stiže Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close