Napeto na pressu

Novinar Rendulića pitao o potencijalnoj smjeni, u obranu Rendulića stao i Klafurić

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić pošteno je priznao kako je Velež apsolutno nadigrao njegovu momčad i došao do 3:0 pobjede.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2023. u 21:10 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je nakon pet uzastopnih pobjeda izgubio od Veleža i doživio prvi poraz u mostarskim derbijima nakon više od tri godine.

Plemići su izgledali neprepoznatljivo i Krunoslav Rendulić sportski je podnio poraz. 

"Čestitam Veležu na zasluženoj pobjedi, bili su puno bolji, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem su imali puno više energije. Mi smo bili jako loši, počeli smo igrati tek nakon drugog gola što je prekasno. Ako mislite pobijediti bilo koga, a ne kvalitetnu ekipu kao Velež i kao danas s dobrom energijom. Pogreške kao kod trećeg gola se ne smiju događati, a kada se sve skupa zbroji rezultat je realan", kazao je Rendulić.

Iako je Rendulić prvi put izgubio od Veleža otkako je trener Zrinjskog, iako mu je ovo prvi prvenstveni poraz nakon osam kola, jedan novinar pitao je Rendulića očekuje li da će ga vodstvo kluba pozvati na sastanak i eventualno razgovarati o njegovom statusu.

Rendulića je pitanje prilično naljutilo. 

"Vi baš volite takva pitanja, ali nije to pitanje za mene. Ne znam zašto me to pitate? Ako mislite da će biti takav sastanak onda će i biti", ljutito je odgovorio Rendulić, a u njegovu obranu stao je Veležov trener Dean Klafurić.
 
"Ne razumijem zašto to pitate, jednostavno nije fer nakon jedne ovakve utakmice. Ne respektirate posao trenera", rekao je Klafurić.
Kopirati
Drag cursor here to close