Mandžo u Barci?

Španjolski mediji vide Mandžukića kao igrača za Barcelonu

Katalonski Sport, blizak Barceloni, dao savjet te je na svojem twitter profilu predložio dovođenje ovih ofenzivaca – Marija Mandžukića, Alexandrea Pata, Jacka Wilsherea, Shinjia Kagawu i Daniela Sturridgea. Ime Hrvata je na vrhu...
Sport / Nogomet | 10. 11. 2020. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ako se pita katalonski Sport, onda je Mandžukić igrač za Barcu

Mario Mandžukić je od povratka iz Katara praktično svakodnevno u medijskim napisima, a 'dobro upućeni' su ga 'prodavali' talijanskim, ruskim, njemačkim, engleskim, francuskim i na koncu - španjolskim klubovima.

U ponedjeljak je osvanula vijest kako će Mandžo nastavak karijere tražiti u 'daj-što-daš' klubu iz La Lige (Celta Vigo), a dan kasnije već ga 'guraju' u slavnu Barcelonu!?

Naime, Barcelonin mladi talent Ansu Fati zadobio je tešku ozljedu koljena, operirana je i s terena će izbivati otprilike četiri mjeseca te bi katalonskom ponosu dobro došla zamjena koja je besplatna s obzirom da klub sa Camp Noua ne stoji dobro s financijama.

Katalonski Sport, blizak Barceloni, dao savjet te je na svojem twitter profilu predložio dovođenje ovih ofenzivaca – Marija Mandžukića, Alexandrea Pata, Jacka Wilsherea, Shinjia Kagawu i Daniela Sturridgea.

Ime Hrvata je na vrhu....

Bilo kako bilo, bivši hrvatski reprezentativac već je nekoliko mjeseci bez kluba nakon rastanka s katarskim Al-Duhailom i nikako da se opet skrasi.

Zanimljivo je također da se viceprvak svijeta svih ovih mjeseci nije želio osvrtati na mnogobrojne napise o njemu.

Kopirati
Drag cursor here to close