Hoće li to više?

Španjolci tvrde kako klub iz La Lige želi dovesti Mandžukića

U ponedjeljak je stigla informacija sa španjolskog radija Cope kako uprava Celte želi dovesti 34-godišnjeg strijelca u svoje redove.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2020. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić bez kluba je već četiri mjeseca.

Polugodišnja avantura u Kataru u redovima Al Duhaila nije zadovoljila njegove igračke apetite, te je srebrni Vatreni odlučio okončati suradnju i vratiti se u Europu.

Puno se pisalo o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, za njega su se još u vrijeme prvog vala pandemije raspitivali Besiktas i Galatasaray, spominjali su se brojni talijanski prvoligaši pa čak i opcija povratka u Bundesligu, ali do danas se ništa od toga nije ostvarilo.

Sada je stigla informacija sa španjolskog radija Cope kako uprava Celte želi dovesti 34-godišnjeg strijelca u svoje redove.

Klub iz Viga trenutno drži 17. mjesto ljestvice sa tek sedam ostvarenih bodova, odnosno bodom više od posljednje tri momčadi La Lige koje se nalaze u zoni ispadanja.

Ukoliko bi Mandžo pristao na potencijalnu ponudu Celte, to znači da bi se vratio na Pirenejski poluotok nakon malo više od pet godina odsutstva, odnosno odlaska iz madridskog Atletica u redove Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close