Za to vrijeme trenira

Mandžukić čeka pravu priliku

Već nekoliko mjeseci fizički se priprema i čeka pravu priliku gdje će sljedeće nastaviti karijeru nakon što je u lipnju raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2020. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić trenutačno je slobodan igrač i čeka novi angažman.

Već nekoliko mjeseci fizički se priprema i čeka pravu priliku gdje će sljedeće nastaviti karijeru nakon što je u lipnju raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom.

Posljednje se pisalo o interesu turskog velikana Bešiktaša, ali već je teško pratiti u koje su ga sve klubove "smjestili" brojni europski mediji. Mandžukićevo ime uvijek se nađe na popisu kad neki klub traži pouzdanu i iskusnu opciju u napadačkoj liniji.

Za to vrijeme, Mandžukić trenira, a na Instagramu je poslao i poruku: - Usmjerite svoje misli i snagu prema uspjehu. Ubrzo mu se javio i hrvatski boksač Filip Hrgović s kojim je nedavno odradio je i jedan sparing trening: - Čini mi se da ću se morati bolje spremiti za idući sparing!

U početku se najviše spekuliralo o Mandžukićevom povratku u Italiju. Veliki interes za Mandžukića pokazali su i Fiorentina, Benevento, a navodno i Milan.  Spominjali su se i Fenerbahče, te ruski Lokomotiv.

Prije odlaska u Katar, četiri godine je nosio dres Juventusa osvojivši osam trofeja pri čemu četiri 'scudetta'.

Tijekom karijere igrao je i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu "Vatrenih" sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close