Kakva je sudbina?

Španjolci tvrde: Modrić nema nijednu ponudu

"Bez ikakve sumnje, on bi htio ostati. Na travnjaku želi dokazati svoju vrijednost i uvjeriti upravu kluba da za njega ima mjesta u Madridu i sljedeće sezone", pišu Španjolci.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2024. u 07:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić ima potpisan ugovor s Realom samo do kraja sezone i još uvijek je nepoznato što će se nakon 30. lipnja događati s karijerom kapetana hrvatske reprezentacije i ikone madridskog velikana. Španjolski mediji već neko vrijeme pišu o mogućim opcijama, a one se protežu od ostanka u Realu na još jednu godinu, preko prelaska u Saudijsku Arabiju ili MLS, do povratka u Dinamo ili odlaska u igračku mirovinu.

Španjolska Defensa Central, pozivajući se na novinara Releva Mattea Moretta, piše o "radikalnom zaokretu" u Modrićevom slučaju te podsjeća da je njegova želja ostanak u Madridu, ali navodi i da razmišlja o nekoliko opcija u kojima bi mogao nastaviti karijeru.

"Bez ikakve sumnje, on bi htio ostati. Na travnjaku želi dokazati svoju vrijednost i uvjeriti upravu kluba da za njega ima mjesta u Madridu i sljedeće sezone. Svjestan je projekta kluba i želi biti dio svega. Istovremeno proučava opcije za mogući nastavak karijere, bude li morao napustiti Real", ističe se i dodaje da su te opcije Saudijska Arabija, njemu draža mogućnost odlaska u SAD, a onda i spominje Dinamo, kao klub koji se jedini otvoreno ističe kao njegova opcija za budućnost.

Hrvatski prvak ne skriva interes za dovođenje Modrića. Dokazao je to pokrenutom kampanjom #imalobismisla, nedavnim zakupom stranice madridskog sportskog dnevnika Marce na kojoj ga je pozvao da se vrati, ali i nastavkom kampanje u kojoj je prije tri dana u Zagrebu u prometu viđen tramvaj na kojem je na mjestu linije pisao broj 10, a na mjestu odredišta kamo putuje stajalo Modrić.

Modrić je Dinamo napustio prije 16 godina u transferu u kojem je postao igrač Tottenhama. Već 12 godina igra za Real Madrid u kojem ima status legende kluba i ikone kod navijača. S obzirom na to da se ne spominje produženje suradnje, Dinamo vidi svoju šansu u njegovom povratku na stadion u Maksimiru.

"Jasno je da će završnica sezone biti ključ za njegovu budućnost. Sve je u zraku, ali do sada, do 12. travnja, nije dobio nijednu ponudu. Hoće li ona stići? To je pitanje", zaključuje se u tekstu, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close