Druga dimenzija

Bellingham: Modrić i Kroos igraju neku drugu igru

Ponajbolja prinova Reala u novije vrijeme Jude Bellingham pohvalio je svoje iskusne suigrače iz veznog reda Kraljevskog kluba Luku Modrića i Tonija Kroosa.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2024. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Toni Kroos i Luka Modrić igraju neku drugu igru. Njih dvojica vide stvari prije nego što se dogode i uvijek su tako smireni na terenu", rekao je Englez.

"Od njih sam najviše naučio. Tehnički gledano, oni ne griješe i nevjerojatno dobro rade osnovne stvari. Najbolji dio igranja s njima je što su uvijek otvoreni da vas nečemu nauče. A ja sam uvijek spreman učiti", dodao je Bellingham, prenosi HRT.

Mladi Englez je ove sezone zabio 20 golova i dodao 10 asistencija u 33 nastupa za Real, no u zadnja dva mjeseca malo je pao u formi i zadnji put je zabio 10. veljače u ligaškoj utakmici s Gironom, kad je postigao dva pogotka u pobjedi 4:0.

Na utakmici četvrtfinala Lige prvaka, igranoj u utorak protiv Manchester Cityja (3-3), Bellingham je također bio prilično neupadljiv, ali i dobro čuvan tako da nije imao vidljivijeg utjecaja na igru svoga tima.

No, protivnici su svjesni da Bellingham i u najlošijoj formi može svakome zagorčati život, tako da ga ne ispuštaju iz vida. 

Kopirati
Drag cursor here to close