Hvalospjevi

Španjolci pišu: Kako je Modrić promijenio ritam utakmice

"Luka Modrić promijenio je utakmicu", piše u naslovu komentara na tiražnom Asu.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2024. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: Profimedia / Luka Modrić i Mateo Kovačić

Nogometaši Real Madrida i Manchester Cityja odigrali su spektakularnu utakmicu u uvodnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a završilo je bez pobjednika 3:3.

Hrvatski maestro

Malo je nedostajalo da Kraljevski klub ostane bez ičega na svom terenu, ali u tom trenutku ušao je Luka Modrić, prenosi Gol.hr

"Luka Modrić promijenio je utakmicu", piše u naslovu komentara na tiražnom Asu.

Foto: Real Madrid C.F. / Fede Valverde i Luka Modrić

Autor teksta biranim riječima ističe kako hrvatski maestro "još zagorčava život svima koji misle da više nema goriva u njegovu spremniku za velike utakmice".

"Ancelotti, koji ga je prijevremeno degradirao u rezervnog igrača, morao je povući njegovu kartu iz špila kad je situacija za njega i njegove počinjala izgledati sve lošije i lošije, a Luka je odgovorio kako samo on zna. Ušao je pri rezultatu 3:2 kad se činilo da Real Madrid ne može zadržati loptu, ali Luka Modrić igrao je kao banka - svaka lopta kod njega je bila u sefu, svako dodavanje investicija u bolju budućnost. Jedna takva započela je akciju iz koje je Valverde pogodio za izjednačenje".

Poseban tretman

"Promijenio je ritam utakmice zbog svoje kvalitete, liderskih osobina i karaktera. Jasno je da zbog godine proizvodnje i pregaženih kilometara mora dobiti poseban tretman i da mu neće biti lako započeti 70 posto utakmica u sezoni, ali ostaviti ga na klupi u ovako važnoj utakmici za Real Madrid nije pošteno i pametno", dodaju.

"Mnogi bi u ovakvoj situaciji spustili ruke, okrenuli se na petama i otišli po milijune u Saudijsku Arabiju, ali Modrić u svakom slučaju nije 'mnogi'", podvlače.

Podsjetimo, trenutačno vjerojatno najbolji veznjak svijeta Kevin de Bruyne poželio je u svojoj kolekciji imati dres najvećeg veznjaka svih vremena pa je Luku Modrića po završetku susreta zamolio za majicu.

Modrić, velikan kakav jest, odlučio mu je udovoljiti i mladom Kevinu uljepšao dan.

Kopirati
Drag cursor here to close